Читај ми!

Još malo pa ćemo saznati da li zaista možemo reći: „Lako je Raletu"

Ekipa serije „Lako je Raletu“ koju RTS priprema u saradnji sa „Vižn timom“ stigla je do polovine snimanja. Četrdeset epizoda emitovaće se na Prvom programu.

Serija Lako je Raletu koja nastaje po kultnom sitkomu Svi vole Rejmonda stiže na ekrane početkom godine. Autorski tim kaže da je priču o ljubavi ali i nasuglasicama u porodici lako prilagoditi našem podneblju. Ponet likom Raleta, sportskog novinara, glumac Andrija Milošević atmosferu sa snimanja dočarava u sportskom žargonu.

„To vam je isto kada rade trener i bilo koji sportista, oni znaju kako im teku pripreme. U kom delu ćete biti kondiciono najbolji, u kom ćete biti kreativno najbolji, tako vam je i ovde. Mi smo sada na vrhuncu kreativnosti sada radimo najbolje sledećih mesec dana", opisao je Milošević.

U glumačkoj ekipi su i Branimir Brstina, Aleksandar Srećković Kubura, Maša Dakić i Ljiljana Blagojević, koja kaže da je za njih set postao druga kuća.

„Osnovna porodica je tu svaki dan, sve vreme, lepo se družimo u ovim prilično teškim vremenima na nekom globalnom planu ovo ipak dođe kao jedno lepo utočište i nama, bar ova četiri meseca da mislimo o nekim duhovitim, prepoznatljivim i uvek lepim porodičnim zbivanjima", otkriva glumica Ljiljana Blagojević.

Uigranoj ekipi pridružiće se više od 120 gostujućih glumaca, među kojima su i sportske legende. Po tome i smehu koji će obojiti svaku scenu serija je bliska sitkomu.

„Drugačije se to snima u Americi, drugačije se tretira i epizoda i sama gluma. Mi smo imali sreću da smo dobili baš dobru, kvalitetnu adaptaciju scenarija, da je fantastična glumačka postava i da je ovo uživancija potpuna. I na samom snimanju je vrištanje od smeha ali mnogo je važnije da se postigne ta neka originalnost unutar već postojećeg formata", kaže Ognjen Janković, reditelj.

Pored gostujućih glumaca, gosti stižu i sa Fakulteta dramskih umetnosti. Poseta setu organizovana je za studente produkcije, kako bi se što bolje pripremili za buduće profesionalne izazove.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво