Читај ми!

U filmu „Ala je lep ovaj svet“ sve je moguće, ali i realno, kaže Anđelka Prpić

Beogradska premijera filma „Ala je lep ovaj svet“, u režiji Filipa Čolovića, po scenariju Andreja Šepetovskog, zakazana je za 22. septembar u MTS dvorani. Anđelka Prpić, gošća Beogradske hronike, igra jednu od glavnih uloga u ovoj romantičnoj komediji.

U filmu Ala je lep ovaj svet, Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović igraju glavne uloge, a tu je i anđeo Ljubiša, odnosno, Nikola Pejaković. Anđelka Prpić igra Unu, jako popularnu televizijsku voditeljku, ekstrovertnu i harizmatičnu, ali nekima i iritantnu.

„U ovom našem 'svetu', koji postaje 'lep', kako film ide ka kraju, sve je moguće, a sve je i realno. Mi imamo devojke kao što je Una, mogu da se vide na ulicama, televizijama, u restoranima, u klubovima... I ona je u toj svojoj želji da živi kako svi zapovedaju, Instagram i sve ostalo, a mama koju igra Branka Pujić, je gura da ostvari sve ono što je ona propustila, i ne može da živi kao sav normalan svet, već Una živi na nekoj stranputici“, objašnjava gošća Beogradske hronike.

Međutim, kada je anđeo Ljubiša „čačne“ svojim percetom, kao i Batu (Kuzmanovića), neproslavljenog reditelja, njima se sudbine spajaju, ali onda nastaje kurcšlus.

U pitanju je romantična ljubavna komedija namenjena celoj porodici.

„Stvarno slavi prave lepe vrednosti. Slavi ljubav, umetnost, veru, a uz sve to smo i nekako kul. Andrej Šepetkovski, koji takođe igra u filmu, inspektora Trišića, napisao je ovaj divan scenario, zajedno sa našim rediteljem, Filipom Čolovićem. Imamo Aleksandra Srećkovića, direktora fotografije koji je sve to maestralno slikao, i onda smo se igrali“, kaže Anđelka Prpić.

Posle premijere u MTS dvorani, film Ala je lep ovaj svet naći će se u bioskopima širom Srbije. Premijera u Novom Sadu biće 23, u Nišu 24, u Kragujevcu 25, a zatim i u Podgorici 29. septembra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво