Читај ми!

„U klinču“ – serija o odrastanju i izazovima sa kojima se suočavaju mladi i njihovi roditelji

U toku je snimanje nove porodične serije „U klinču“ koju zajedno realizuju RTS i producentska kuća „Režim“. Emitovaće se od jeseni na našem prvom programu.

Upoznajte porodicu Kovač – bračni par Miru i Velju koji imaju dvoje tinejdžera. Kroz priče ovih i mnogih drugih junaka nove serije o odrastanju, svakog radnog dana od 20 časova, pratićemo koji su izazovi sa kojima se suočavaju mladi i njihovi roditelji.

Boksovaće se i sa prvim ljubavima, odlaskom iz porodičnog doma, ambicijama roditelja, u životnom, ali i pravom ringu, jer se skoro svi članovi porodice Kovač bave boksom.

„Pošto sam ja majka, ja sam brižna i ja bih da pomognem svima i mislim da deca traba da rade ono što žele i vole, i tu sam malo u klinču sa suprugom koji je bokserski šampion, koji je jedan mačo dasa i misli da sve zna najbolje“, otkriva Branka Katić.

„Ova serija je nešto što je generacijski određeno stvarno od 7 do 77 ili od 4 do 444. Nije horor, nema psovki, nema nekih teških stvari. Ima edukativni karakter, što mi je jako drago zbog odrastanja mladih ljudi“, naglašava Nikola Kojo.

Upravo zbog mladih, „stori“ na Instagramu će uvoditi gledaoce u svaku od 30 epizoda čije snimanje je počelo 1. marta. Interesovanja glavnih likova su raznolika: ima sportista, biznismena, umetnika, gejmera.

„Najviše se bavi odrastanjem posebno u Beogradu i okolini. Načinom na koji sam ja odrastao, moja okolina, prosto ta priča mi je prepoznatljiva“, kaže Đorđe Mišina.

„Zapravo akcenat jeste na mladima. Meni je mnogo zabavno što igram šesnaestogodišnjakinju, a imam 25 godina, pa sam se nakako vratila u taj period i pokušala da se setim tih problema koje imaš sa 16 godina“, otkriva glumica Anita Ognjanović.

Planirano je 15 nedelja snimanja.

Serija U klinču nastala je po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a režiju potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво