Читај ми!

Нова домаћа серија „У клинчу“ од јесени на РТС-у

Почиње снимање нове домаће серије „У клинчу“, у заједничкој продукцији Радио-телевизије Србије и продукцијске куће „Режим“. Искусну глумачку екипу коју предводе Бранка Катић и Никола Којо, употпуниће млада регионална музичка звезда Михаило Веруовић, познатији као Voyage. Серија ће имати 30 епизода које ће се од јесени емитовати на РТС-у.

Нова породична серија „У клинчу“ представља наставак успешне сарадње Радио-телевизије Србије и продукцијске куће „Режим“, а Милош Аврамовић, један од креатора серије, рекао је да ће се пред гледаоцима наћи интересантна и свежа серија, као и да су желели да пробају другачији редитељски и сценаристички приступ.

Истакао је да су у пројекат, осим искусне екипе, желели да интегришу младе људе, и испред, и иза камере, као и да верују да „они могу да направе чудо“.

„РТС је препознао квалитет пројекта и веровао у нас да можемо да направимо супер ствар. Мислим да то поверење нећемо изневерити и мислим да нас чека једна серија која ће се дуго гледати и волети, репризирати и препричавати“, навео је Аврамовић.

Редитељ серије Данило Бећковић рекао је да се налази у фази која уме да буде непријатна за редитеље – када све иде сувише добро. Додао је да је радећи са регионалном музичком звездом Михаилом Веруовићем Војажом схватио како се амерички певачи лако пребаце у Холивуд.

„То је нека врста талента који су јако блиски. Ми јесмо много радили, али смо врло брзо схватили да нећемо имати никакав проблем. Напротив, да имамо једног сјајног музичара, а мислим да ћемо добити једног сјајног глумца“, казао је Бећковић.

Војаж: Велика част ми је што ћу прву улогу остварити са највећом глумачком екипом 

Михаило Веруовић Војаж (Voyage), који тумачи улогу главног јунака Аљоше, који жели да се бави боксом, рекао је да му је велика част што ће своју прву улогу остварити са највећом глумачком и редитељском екипом.

„Стигао је сценарио и био је моменат дилеме да ли ја то заправо могу, али константним пробама и вежбама мислим да сам успео да схватим Аљошу какав је, његова карактеристике и најважнија ствар је што мислим да је Аљоша сличан мени и да ми неће бити толики проблем“, навео је Војаж.

Додао је да ће, поред глумачког ангажовања, написати и нумеру за насловну шпицу серије.

Улогу Аљошине мајке, Мире, игра Бранка Катић. Навела је да је Мира модерна Београђанка, која је власница маркетиншке агенције и жена некадашњег боксерског шампиона Веље, којег игра Никола Којо.

„Сви смо у кући доста својеглави, има пуно љубави, али и доста неких ситуација које морамо да решавамо. Мира је мајка која подржава свог сина, подржава своју децу и важно јој је да деца раде оно што воле. Удата је за Вељу, који мисли да све зна најбоље и да ствари морају да се одвијају онако како је он замислио, али све те проблеме кроз које ћемо пролазити, од свега тога спашће нас љубав која постоји у нашој породици“, рекла је Бранка Катић.

Додала је да је и она срећна што је у тој глумачкој екипи у којој постоје свежина и радост, као и да јој је драго што глуми са Николом Којом, са којим није имала прилике да глуми често.

Анита Огњановић, која глуми Аљошину сестру Милицу, навела је да је тумачи улогу упорне и амбициозне шеснаестогодишњакиње која се такође бави боксом и покушава да изађе из братовљеве сенке.

„Кључ за њу ми је био што се лако носи са проблемима, готово све гледа као забаву. То ми је било интересантно код ње. Више је татино дете, морам да признам“, истакла је Анита Огњановић.

Снимање серије „У клинчу“ почиње сутра, а снимаће се и на сету у хотелу „Хајат“, где је промоција и одржана. Предвиђено је тридесет епизода које ће бити емитоване у оквиру јесење програмске шеме Првог програма РТС-а.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара