Читај ми!

Gordan Kičić otkrio detalje nove sezone serije „Mama i tata se igraju rata"

Serija „Mama i tata se igraju rata“, koju smo zavoleli tokom epidemije koronavirusa, dobila je nastavak. Snimanje je završeno i materijal se polako pregleda i montira, otkrio je Gordan Kičić gostujući u „Šarenici“.

Scenarista, glumac i reditelj Gordan Kičić, rekao je gostujući u Šarenici da je priča za drugu sezonu serije Mama i tata se igraju rata pisana skoro godinu dana. 

„Mi smo snimali negde od početka oktobra do kraja decembra, i evo sad, pre nego što su se upalile kamere, podelio sam sa vama kako je bilo zanimljivo i komplikovano snimati za vreme korone jer smo imali i razboljevanja i otkazivanja, ali sa druge strane, bili smo motivisani da ispričamo ovu priču koju smo spremali. Veoma sam uzbuđen. Ta saga porodice Radisavljević se nastavlja“, navodi Kičić.

Radnja druge sezone serije počinje prati likove tri godine kasnije. Jadranka i Veljko su na različitim krajevima sveta.  

„Malo su stariji. Veljko je na Kamčatki, snima seriju Sloveni i vraća se u Beograd zbog događaja koji nećemo odmah otrkiti. Vida je naravno porasla. Nije zauzela stranu. Tu se razne stvari dešavaju i mislim jako je uzbudljivo i zanimljivo. Glumci su se veoma radovali, imamo neke nove reditelje, pisce. Tekst smo pisali Gvozden Đurić, Marko Manojlović i ja. Režiju potpisuju Marko Manojlović, Mina Đukić i ja. Dušan Grubić je direktor fotografije, a od novih glumaca - pojavljuje se dosta njih", objašnjava Kičić.

Poredeći novu sa prvom sezonom, Kičić ističe da mu se čini da likovi u seriji više vremena poklanjaju potrazi za tim šta je neophodno uraditi da njihovi životi budu bolji. 

„Od one prve, da kažem kauzalne, koja počinje razvodom, ova počinje malo drugačije, ali naravno, stiže na mesto koje će publika videti. Prva sezona bila je emitovana usred korone i nisam imao taj objektivni osećaj kako je to prošlo, zato što nismo nešto preterano izlazili napolje na ulicu da se sretnemo, ali su mi sa RTS-a slali gledanost. Gledanost je bila fenomenalana, ljudi na društvenim mrežama su se javljali i prosto to je to. Bili smo nominovani za najbolju seriju na Sarajevskom filmskom festivalu ove godine u kategoriji komedije, tako da mislim da nam je svima ova serija puno toga donela. Mislim da će ova druga sezona doneti još više“, iskren je Kičić.

Deset novih epizoda biće emitovano na programu RTS-a tokom 2022. godine.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се