Читај ми!

Paulina Manov: „Besna Glista“, stari neprijatelj dece i roditelja u pozorištu „Puž“

Pozorištance „Puž“ pripremilo je novu predstavu za decu „Besna Glista“ koja je prava akciona komedija za decu.

Glavna tema ovog komada je odrastanje, jer Besna Glista je stari dobro poznati neprijatelj dece i roditelja, sa kojima se u sebi bori svako ko odrasta. „Svi mi imamo tu besnu glistu u sebi, negde smo je sputali, ali bila je naš poznati drugar u detinjstvu. Imamo jednu zanimljivu glistu, a oni koji ne znaju šta je to videće svojim očima“, kaže Lako Nikolić.

Da bi sprečila da postane velika, Jeca odlazi u bajkoviti svet fantazije sa gospodinom Šeširkom i Furketom, rešena da se obračuna sa Besnom Glistom i njenom pomoćnicom Krimi-alkom. Lako Nikolić i Paulina Manov imaju dve uloge.

„Lako igra tatu i Šeširka, a ja mamu i Krimi-alku koja je asistent besnoj glisti. U predstavi ima dosta pevanja, koreografije. Ludo se zabavljamo i verujem da će se publika ludo zabavljati sa nama“, kaže Paulina Manov.

Autori predstave, kao i uvek, imaju i naravoučenije: i deca i odrasli treba da znaju da se ponašaju u skladu sa svojim istinskim osećanjima i da brinu za druge.

Premijera je u nedelju, 5.decembra. Igraju Bojana Stojković,Vukašin Jovanović, Lako Nikolić, Paulina Manov i Milan Milojković. Režiser je Miloš Jagodić, scenograf Ljubica Petrović, a kostimograf Milica Komazec.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво