Čitaj mi!

Borka Tomović: Verujem da će Crna svadba gledaoce držati prikovane za ekrane

Nova psihološka triler serija „Crna svadba“ na RTS-u od 30. oktobra. Glumica Borka Tomović, koja igra lik Vesne, kaže da sam ritual budi interesovanje publike i da veruje da će serija gledaoce držati „prikovane“ uz TV aparate.

Scenario za seriju Crna svadba jedan je od najuzbudljivijih sa kojima se susrela glumica Borka Tomović.

„To je bila jedna od onih serija koje dok sam čitala jedva sam čekala da saznam šta će se dalje desiti, ali ne samo sa mojim likom nego uopšte u celoj seriji“, objašnjava poznata umetnica.

Prema njenim rečima, glumcima je važno kakva je njihova rola, ali, kako ističe, ako celina nije dobra ni pojedinačne uloge ne mogu biti tako dobre.

„Svaka epizoda je sve uzbudljivija od prethodne i sigurna sam da će gledaoce držati prikovane uz ekran“, kaže Borka dodajući da do sada nije imala prilike da igra u domaćoj triler seriji sa elementima horora.

Crna svadba kao ritual je interesantna i budi interesovanje publike, naglašava gošća Beogradske hronike. Ukoliko mladić umre, sahranjuje se u svadbenom odelu, a ispraća ga verenica ili neka druga devojka odevena u venčanicu.

„Lik Vesne koji igram je u epohi, odnosno u 70-tim godinama 20. veka tako da mi je bilo interesantno da se vratim u to vreme i vizuelno, a i da doživim Beograd iz tih godina, da to vidim kroz fotografije svojih roditelja“, objasnila je Borka ne otkrivajući previše dešavanja u kojima njen lik učestvuje. 

Serija Crna svadba emitovaće se od 30. oktobra na Prvom programu RTS-a vikendom od 20 časova.  

broj komentara 0 pošalji komentar