„Radio Mileva“ ide na kraći odmor, ali će se vratiti na jesen

Poslednja epizoda serije „Radio Mileva“ emitovana je večeras. Uz seriju od početka njenog emitovanja bio je svaki treći gledalac u Srbiji. Mileva, glava porodice, ali i cele zgrade, večeras je zaokružila tek jedan deo puta, jer putovanje nastavlja na jesen.

Kraljica komedije Olga Odanović, vozila je svoju Milevu u najvišoj brzini. U svih 25 epizoda bila je to brza, ali sigurna vožnja, pa je Mileva postala najomiljenija penzionerka i komšinica, ali i ona koja zna da mnoge izvede iz takta.

„Možda sam nekad i iznervirala publiku svojim grubim načinom prema ćerki i prema svojoj unuci, ali to je sve iz njene plemenite želje da napravi najbolje što može za svoju porodicu, za svoje komšije. S druge strane, vidimo da Mileva ima veliko srce, da ima dušu, da je plemenita“, kaže Olga Odanović.

Osim Mileve, serija koju je režirao Elmir Jukić po ideji Nebojše Garića, donela je niz najraznovrsnijih karaktera. Duhoviti dijalozi, zanimljivi i živi zapleti i pre svega upečatljiva glumačka ekipa, obezbedili su Radio Milevi više od milion i po gledalaca po epizodi.

„Snimamo u maju i junu naredne epizode i jedva čekamo da se vidimo ponovo na jesen. Hvala dragoj publici, hvala vama svima koji ste bili uz nas svake večeri od ponedeljka do petka, ako smo uspeli da vam vratimo osmeh na lice, veliku stvar smo uradili“, istakla je Odanovićeva.

Televizijska Radio Mileva, postavila je visoke standarde za ove naše, svakodnevne „radio Mileve". Večeras je kraj, ali samo prve sezone.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво