Glumac Đorđe Stojković obećava da ćemo sigurno uživati u seriji „Drim tim“

Svakog radnog dana od 14. aprila na Prvom programu RTS-a kreće nova humoristička serija „Drim tim“, koja priča romantičnu priču o nadama, željama i idealima običnih ljudi. Serija je nastala po scenariju Miloša Radovića u režiji Dejana Zečevića, a producent i glavni glumac je Lazar Ristovski.

Radnja igrane priče Drim tim se vrti oko čudnog fudbalskog tima, sastavljenog od 11 sinova ne mnogo uspešnog fudbalera Ilije Ike Srdića, koga tumači Lazar Ristovski. Svaka od 14 epizodi donosi po jednu zabavnu priču iz života ove mnogobrojne fudbalske porodice.

Gost Jutarnjeg programa, glumac Đorđe Stojković tumači lik Dragana Kutleše, proslavljenog fudbalera Bajer Leverkuzena koji se sticajem okolnosti vraća u Srbiju i upoznaje ljubav svog života, devojku Sredu, koju igra Jelisaveta Orašanin.

„To je jako zanimljiv spoj i vrlo komičan, ali tako su nas izabrali reditelj Dejan Zečević i producent i glavni glumac, Lazar Ristovski i napravili neverovatno komičnu situaciju već na prvi pogled, a posle, naravno, kada smo se nas dvoje upustili u tu glumačku igru, bilo je stvarno presmešno“, otkriva Đorđe.

Pošto mu nije prvi put da sarađuje sa rediteljem Dejanom Zečevićem i s obzirom na to da su se već dobro upoznali tokom četiri sezone serije Vojna akademija i serije Čizmaši, saradnja je odlično tekla jer se dobro razumeju.

„Veliko iskustvo i sreća je što sam po prvi put imao priliku i sreću da radim sa jednim od naših najboljih glumaca, Lazom Ristovskim. To je bilo neverovatno iskustvo jer smo bili direktni partneri i bilo je stvarno divno jer je on sjajan kolega, tako da je na meni bilo samo da odigram to što bolje moguće“, naglašava Stojković.

Serija Drim tim ima 14 epizoda, ali je svaka epizoda priča za sebe i ima svoje glavne junake i mnoge zanimljive gostujuće likove. Deo mnogobrojne glumačke ekipe, uz Lazara Ristovskog čine i Tatjana Šojić, Momo Pićurić, Milutin Mima Karadžić, Danica Ristovski, Voja Brajović, Teodora Ristovski, Radovan Vujović, Jelisaveta Orašanin, Milica Tomašević, Milan Kolak, Aleksandar Filimonović, Veljko Eraković, Jovan Ristovski, Marko Gvero, Bojan Dimitrijević, Jovo Maksić, Svetozar Cvetković...

Serija je nastala na osnovu biografije čuvenog Zvazdarca i ljubitelja fudbala Ingeta, poznatijeg kao „Zvezdarski Maradona“. Na samom početku serije, FK Bulbulderac – kako se zove ovaj neobični porodični tim, nastupa u zonskom takmičenju, ali sa velikom ambicijom da jednog dana uđe u Drugu ligu, pa u Prvu, pa i u Ligu šampiona. Đorđe Stojković otkriva da su uspeli da odigraju mečeve i sa Crvenom zvezdom i sa Partizanom.

„U toj utakmici sa Partizanom se pojavljuje i moj lik i on uspeva da na neki način pomogne i omete igrače Partizana samo svojom pojavom i da u njihove redove uvuče strah, te Bulbuderac odnosi pobedu“, dodaje gost Jutarnjeg programa.

Ambijent u kome se odigrava radnja serije Drim tim je dobro poznat starim Beograđanima. Bulbulderac je smešten u Zvezdarskoj šumi, tu je mali teren i kućica u kojoj zajedno živi njih dvadesetak, uz oronulu kafanu sa baštom i roštilj. Klub se uglavnom izdržava od ove kafane, a Ika je bolji roštilj-majstor nego trener.

Đorđe Stojković naglašava da je zbog energije Lazara Ristovskog i reditelja Dejan Zečević ostalim članovima ekipe bilo dovoljno da ih prate.

„Tu iskrenu energiju porodice, kolektiva koju su oni prosto emitovali mislim da smo uspeli da povežemo i da taj stari duh preoblikujemo i prilagodimo ovom vremenu i damo gledaocima“, kraže na kraju gostovanja glumac Đorđe Stojković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво