Читај ми!

"Дрим тим" - нова серија Лазара Ристовског, радним данима на РТС 1

Хумористичка серија "Дрим тим", настала у продукцији славног глумца и редитеља Лазара Ристовског, емитоваће се сваког радног дана у 20 часова на Првом програму РТС-а. Серија говори о не много успешном фудбалеру Илији Ики Срдићу и фудбалском тиму који је сам саставио од својих једанаест синова!

Сценарио за ову необичну и духовиту причу писао је Милош Радовић, а режију потписује Дејан Зечевић.

Делимично настала на основу (непроверене) биографије чувеног Звездарца и љубитеља фудбала Ингета, познатијег као "звездарски Марадона", серија у свакој епизоди доноси по једну забавну причу из живота његове многобројне фудбалске породице.

На самом почетку серије, ФК "Булбулдерац" - како је име овог необичног породичног тима, наступа у зонском такмичењу, али са великом амбицијом да једног дана уђе у Другу лигу, па у Прву, па и у Лигу шампиона! Несрећан што сам никада није био добар у свом омиљеном спорту, Ика са великим жаром учи своје синове да постану врхунски фудбалери. "Булбулдерац" је смештен у Звездарској шуми, ту је мали терен, кућица где живе сви заједно - њих двадесетак, оронула кафана са баштом, роштиљ... Клуб се углавном издржава од ове кафане, а Ика је бољи роштиљ-мајстор него тренер. Ово изоловано место у шуми је и главно поприште радње у серији.

На лаган, брз и духовит начин "Дрим тим" прича романтичну причу о надама, жељама и идеалима обичних људи. Ма колико да се свађају, чланови Икине породице везани су чврстим везама узајамне љубави. Стуб раздора али и стуб спокоја је главни лик серије, Ика Срдић, кога тумачи Лазар Ристовски.

Свака епизода је прича за себе и има своје главне јунаке (Ика, његових 11 синова, мајка Цига, стогодишњи деда Дракче), али ће се кроз читаву серију појављивати и многи занимљиви гостујући ликови. Део многобројне глумачке екипе, уз Лазара Ристовског чине и Татјана Шојић, Момо Пићурић, Милутин Мима Караџић, Даница Ристовски, Воја Брајовић, Теодора Ристовски, Радован Вујовић, Јелисавета Орашанин, Милица Томашевић, Милан Колак, Александар Филимоновић, Вељко Ераковић, Јован Ристовски, Марко Гверо, Бојан Димитријевић, Јово Максић, Светозар Цветковић...