Čitaj mi!

Uz “Tajne vinove loze”, više od 1.800.000 gledalaca

Vikend za nama obeležila je premijera nove domaće serije "Tajne vinove loze". Uz prvu epizodu u subotu uveče bilo je više od milion i osamsto hiljada gledalaca, što je bio ubedljivo najgledaniji sadržaj te večeri na svim televizijama, uz udeo u gledanosti od čak 39 odsto.

Ova snažna drama o dvema sukobljenim porodicama i njihovim tajnama bila je takođe najgledaniji sadržaj u Srbiji i u nedelju. Sudeći po reakcijama publike, u pitanju je prava porodična serija koja je donela preko potrebno osveženje na male ekrane.

Nakon odgledane prve dve epizode ove uzbudljive melodrame, gledaoci su svoje oduševljene podelili i na društvenim mrežama.

Brojni komentari pohvalili su radnju i temu serije, prelepe kadrove u duhu Italije, sjajnu numeru sa uvodne špice, kao i glumačku ekipu, na čelu sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem.

Svi predviđaju interesantnu priču i sa nestrpljenjem iščekuju nove epizode i zaplet koji donosi.

Nove epizode serije "Tajne vinove loze", gledajte svakog dana na Prvom programu RTS-a, od 20 časova.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 25. jan 2021, 20:02) - anonymous [neregistrovani]

Bravo

Porodicna , dirljiva i kvalitetna serija. Istinita i zanimljiva . Uloge savrsene , a i pesma prelepa. Svaka cast.

(ponedeljak, 25. jan 2021, 15:44) - Trebinje [neregistrovani]

Specijalne i paralelne veze

Gledali bi i mi da možemo, ali ne možemo. Svi kablovski operateri u Republici Srpskoj zatamne programe RTS-a čim počne neki film, novija serija ili sport. Za razliku od njih programi HRT-a su otključani za filmove i serije, a samo je sport kodiran. Toliko o specijalnim i paralelnim vezama Republike Srpske i Repubilke Srbije.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">