Читај ми!

Stižu nove „Kamiondžije", a sa njima i Jelena Stupljanin kao svastika Seka

Ako ste voleli Paju i Jareta, verovatno ćete voleti i Žiću i Baju. Kamiondžije za 21. vek stižu nam 28. decembra u 20 sati na Prvom programu RTS-a.

Jedna od uloga u seriji Kamiondžije DOO, pripala je Jeleni Stupljanin, za kojom je vrlo uspešna godina. 

„Ovo su potpuno nove ‘Kamiondžije', ali, kao što će biti prikazano u prvoj epizodi, na neki način možda i jeste neki omaž, mada niko od nas to na taj način nije pominjao", rekla je, gostujući u Jutarnjem programu, glumica Jelena Stupljanin i dodala da je bila veliki obožavatelj Kamiondžija.

Nove Kamiondžije snimane su po scenariju Gordana Mihića a u režiji Filipa Čolovića.

„Kroz jedan veliki rad, trud i zabavu, mogu da kažem da smo svi dali sve od sebe, počevši od produkcije ‘Nira' koja je od početka iza ove serije, svi smo uložili maksimum svoje energije i posvećenosti, da od ovoga napravimo nešto lepo, novo, radosno i veselo", dodala je glumica koja igra Seku - sestru Žićine supruge Dare.

„Igram svastiku Žićinu, a Žiću igra Tihomir Stanić. Ona ima svoju neku priču, neke svoje životne odluke, koje su pune peripetija, zapleta. Ona je jedna odlučna i hrabra žena u jednom muškom svetu, kako ona to vidi, i sa time se bori", objasnila je Stupljanin.

Jelena je angažovana i u seriji Slučaj porodice Bošković. Igra ulogu poštarke Živke.

„U toj seriji, moja uloga je vrlo jedinstvena i kao što je Katarina lepo napisala scenario, tako i većina gostujućih likova, ima svoj humoristički prostor u seriji kojim daje podršku glavnim likovima", rekla je Jelena.

Sa glumicom Natašom Marković, koja tumači jednu od glavnih uloga u Slučaju porodice Bošković, Jelena je sarađivala i na snimanju serije Lisice.

„Divno je što smo se opet srele na setu. Iščekivala sam zapravo da ponovo radim sa Natašom koju i privatno i kao glumicu cenim, obožavam. Osećaj je bio kao da nikada nismo ni prestajale da snimamo", dodala je glumica.

Komentarišući angažovanja tokom 2020. godine, Jelena kaže da je zadovoljna, zahvalna i srećna, naročito zbog toga što su projekti na kojima je radila doživeli uspeh.

Izdvojila je kratki film Nikole Stojanovića i Nađe Petrović - Sve kako treba, koji je u Provansi na festivalu dobio specijalnu nagradu i američku seriju Predstraža.

субота, 15. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије