Читај ми!

Jelisaveta Koraksić: Moj lik tetke Olje je kao „začin“ u seriji o Boškovićima

U seriji „Boškovići“ svi smo se negde prepoznali valjda je to razlog što je postala popularna i izuzetno gledana. Sa nestrpljenjem se očekuju dogodovštine jedne neobično obične porodice koja živi u skromnom iznajmljenom stanu u Beogradu.

Serija je napravila pravi bum među publikom i svako ima svog favorita. U seriji o Boškovićima glumica Jelisaveta Koraksić glumi „otkačenu" tetku Olju. Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a istakla je da je očekivala ovakav prijem serije kod publike, da se predano radilo i da se cela ekipa maksimalno trudila.

„Mislim da kada se tako pristupi jednom projektu uspeh bude zagarantovan. Nina i Katarina su to jako lepo napisale, reditelji su se maksimalno trudili da svoj deo posla odrade kako treba, a onda kada je ovakva glumačka ekipa, onda je snimanje lepo i lako, a publika to prepozna pa voli", istakla je glumica.

Koliko je bilo teško ući u lik zaklete singl devojke?

„Nije baš zakleta singl devojka, več je u potrazi za tim gospodinom pravim, i tako od jednog do drugog da bi se na kraju desio preokret", rekla je glumica.

Koliko je lik Olje bitan šraf u čitavoj porodici Bošković?

„Svaka porodica ima neku ludu tetku i ludu komšinicu ili nekog ko nije direktno uključen u sve, nego se povremeno pojavi, kao „začin", istakla je glumica Jelisaveta Koraksić.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи