Читај ми!

Nagrada festivala u Vrnjačkoj Banji - filmu „Otac" Srdana Golubovića

Žiri 44. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji prvu nagradu je dodelio Srdanu Goluboviću i Ognjenu Sviličiću za scenario filma „Otac“ u režiji Srdana Golubovića.

Druga nagrada dodeljena je scenariju Vladimira Simića i koscenaristima Gordanu Kičiću i Marku Manojloviću, za film Realna priča u režiji Gordana Kičića. 

Treća nagrada dodeljena je scenariju filma Moj jutarnji smeh, koji je napisao i film režirao Marko Đorđević.Predsednica žirija bila je Ana Marija Rosi, a članovi Miroljub Stojanović i Petar Mihajlović.

Žiri novinara i filmskih kritičara 44. Festivala filmslog scenarija dodelio je nagradu „Slavko Lazarević" za najbolji scenario Marku Đorđeviću za film Moj jutarnji smeh.

Predsednica žirija bila je Zorica Dragojević iz Ilustrovane Politike, a članovi Žikica Simić, rok kritičar i Zorica Cerovina iz Vrnjačke radio-televizije.

Žiri grada domaćina, koji su činili Boban Đurović, predsednik Opštine, Nina Stamenić, direktorka „Solaris resorta" i Miško Mihajlović, direktor vile „Splendor", dodelio je „Srebrni novčić", glumcu Petru Božoviću za izuzetan doprinos afirmaciji i promociji Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji.

петак, 10. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара