U „Slučaju porodice Bošković“, na jesen, sok od paradajza i mnogo smeha

Jesen na RTS-u obeležiće „Slučaj porodice Bošković“, nova igrana serija u režiji Ivana Stefanovića.

„Sok od paradajza“ i „Gavrilo, šta da radimo?“ To ćemo stalno slušati od glavnih likova Slučaja porodice Bošković, u kojima će se, kako glumci kažu, prepoznati svako od nas.

„Igram jednog zamišljenog glumca, sanjara koji na njegovu žalost nema posla već neku deceniju. A kod kuće on trpi, ne možemo reći nasilje u porodici, ali pošto je ovo komedija situacije mi smo stalno između čekića i nakovnja. Pa sam ponekad ja nakovanj, a ponekad je ona čekić“, kaže glumac Raša Bukvić koji u seriji igra Gavrila.

Njegova koleginica i partnerka u seriji, Nataša Marković ističe da je na snimanju rad veoma intenzivan, ali da uživa kada dođu na red scene sa porodicom.

Zaboravljeni glumac sa malo angažmana i još manje slave i 40-godišnjakinja s idejom da se vrati na fakultet porodične i životne probleme rešavaju u skromnom stanu u Beogradu.

„Ono što je najvažnije komedija je. Svrha serije jeste da zasmeje, opusti i zabavi publiku“, navodi producentkinja serije Katarina Janković.

„Vrlo je zanimljiva stvar kod ove serije što je ona pisana po američkim pravilima i ona će zaista izgledati kao američki sitkom, zato što su takve situacije, tako se vodi priča i zaista će publika, glupo je reći prvi put, ali zaista prvi put kod nas gledati tako nešto“, objasnio je reditelj Ivan Stefanović.

U porodičnoj komediji sa epizodama od 24 minuta, uloge imaju i Seka Sablić, Bojan Dimitrijević, Đorđe Kadijević, Jelisaveta Koraksić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи