Kada će Holivud otvoriti svoja filmska vrata

Studiji za snimanje filmova u Holivudu su prazni jer je Kalifornija uvela mere u cilju sprečavanja širenja koronavirusa. Očekuje se da Kalifornija uskoro objavi nova uputstva i smernice vezane za nastavak produkcije holivudskih filmova i televizijskih serija.

Guverner Kalifornije Gavin Njusam, upozorio je da će teritorija Los Anđelesa pričekati i da neće učestvovati u prvom krugu otvaranja za potrebe filmske industrije.

Holivud pripada okrugu Los Anđelesa, a u filmskoj industriji zaposleno je oko 900.000 ljudi.
„Okrug Los Anđelesa još uvek ima obolelih i smrtnih slučajeva, u Los Anđelesu je zaraženo oko 40.000, a smrtnih slučajeva je 1.926. Smatram da od otvaranja oblasti u svrhe filmske industrije nema dogovora", istakao je guverner Kalifornije Gavin Njusam.

Na video sastanku sa zvaničnicima industrije zabave, šefica guvernera kabineta En O Liri istakla je da je odlaganje sezone filmske produkcije neophodno.

Na sastanku je učestvovao i zvaničnik "Netfliksa" koji je rekao da bi dugoročno, otvaranje filmske industrije moglo imati teške posledice.

„Produkcije gde su potrebne male ekipe, kao za dokumentarce, mogu da nastave da rade uskoro, ali filmske ekipe u kojima učestvuje veliki broj ljudi i koje zahtevaju veliku logističku podršku, moraju da sačekaju" istakao je predstavnik "Netfliksa".

"Netfliks" je ponovo počeo produkciju na Islandu, u Švedskoj i Južnoj Koreji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво