Hoakin Finiks imao ulogu za Oskara i pre „Džokera“

Ljubitelji pokretnih slika, prošle godine, bili su oduševljeni glumom Hoakina Finiksa u filmu „Džoker“. Dokaz da je odlično uradio svoj deo posla došao je i u vidu priznanja Američke filmske akademije. Međutim, iz samoizolacije stiže ocena da je Finiks imao „ulogu za Oskara“ i pre Artura Fleka.

Film You Were Never Really Here premijerno je prikazan na Kanskom filmskom festivalu još u maju 2017. godine. Hoakin Finiks nagrađen je kao najbolji glumac, a Lin Remzi za najbolji scenario, piše portal Led bajbl

Ipak, svet kao da nije primetio ovu Finiksovu ulogu. 

Nepravda će izgleda biti ispravljena, jer sa milionima građana u karantinu širom planete, mnogi otkrivaju ovaj film i perfektnu glumu koja kao da je bila priprema za Džokerarad ovenčan Oskarom za najbolju glavnu mušku rolu u februaru.

You Were Never Really Here je mračni triler u kojem Hoakin Finiks igra plaćenika sa traumama koji je angažovan da izbavi devojku koju su kidnapovali trgovci ljudima.

Radeći ono što najbolje ume, Finiks je ostvario ulogu koja ostavlja bez daha jer je pred nama kompleksan lik opterećen mnoštvom problema i mana. 

Iz izolacije, najviše na društvene mreže, stižu ocene da je u pitanju uloga jednako dobra, ako ne i bolja od one koju je odigrao u Džokeru.  

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво