Program "Sinemanije"

Ovogodišnja "Sinemanija" biće održana od 29. oktobra do 5. novembra u Sava centru u Beogradu i od 30. oktobra do 6. novembra u hali Spens u Novom Sadu. Prvi na programu biće "Michael Jackson: This Is It", a ukupno će biti prikazana 24 filma.

Tradicionalna smotra svetskih filmskih hitova "Sinemanija" biće održana od 29. oktobra do 5. novembra u Sava centru u Beogradu, a na repertoaru će, između ostalog, biti dokumentarac Kenija Ortege "Michael Jackson: This Is It", o preminulom kralju pop muzike.

"Loreal Pariz Sinemanija", počeće dan kasnije i u hali Spens u Novom Sadu, navodi se u programu koji je medijima dostavila distributerska kuća "Tak".

Film "Michael Jackson: This Is It" biće na programu prvog dana "Sinemanije", u terminu od 17 sati, a potom će, u terminu od 19.30 biti prikazan novi film Pedra Almodovara "Prekinuti zagrljaji".

Poslednji film na programu 29. oktobra biće naučnofantastični film "Surogati" u režiji Džonatana Mostoua s Brusom Vilisom u glavnoj ulozi.

U petak, 30. oktobra na repertoaru su "Borba bendova" Toda Grafa, "Bitka kod Crvene stene" Džona Vua i "Pandorum" Kristijana Alvarta.

Sledećeg dana, u subotu, biće prikazana "Slava" Kevina Tančerouna, "Doušnik!" Stivena Soderberga i "Trijaža" Danisa Tanovića.

U nedelju, 1. novembra, na programu su filmovi "A kad brak nije lak" Pitera Bilingslija, "Baria: Kapija vetrova" Đuzepea Tornatorea i "Gamer" Marka Neveldina i Brajana Tejlora.

Ponedeljak, 2. novembar, donosi filmove "Push" Pola Megajgana, "Moja velika grčka avantura" Donalda Petrija i "Opasna Dženifer" Kerin Kusame.

Dan kasnije na programu su "Dobrodošli u Zombilend" Rubena Flajšera, "Neočekivana ljubav" Brendona Kempa i "U izmaglici" Bertrana Tavernijea.

U sredu, 4. novembra biće prikazna ostvarenja "Gradsko ostrvo" Remona de Felitea, "Džuli i Džulija" Nore Efron i "Grofica" Džuli Delpi.

Poslednjeg dana manifestacije, 5. novembra, posetioce očekuju filmovi "Izvan svake sumnje" Pitera Hajmsa, "Kapitalizam: Ljubavna priča" Majkla Mura i "Drugi čovek" Ričarda Ejra.

Premijerni program "Sinemanije" u Sava centru odvijaće se u velikoj sali, dok će reprizni program biti prikazivan i u velikoj i u maloj.

Karte za premijerni program u terminima od 17.30 i 22 sata koštaju 250 dinara, a one za premijere u 19.30 koštaju 300 dinara. Za reprize, cena ulaznice je 150 dinara.

Karte će moći da se kupe na blagajni Sava centru i bioskopa "Takvud", kao i preko Tiketlajna, Bilet servisa i na prodajnim mestima lanaca knjižara IPS.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 28. sep 2009, 19:22) - Luka [neregistrovani]

Sajt

Koji je sajt Cinemania, s obzirom da je stari ugasen ?

div id="adoceanrsvdcfhklggd">