Читај ми!

Saveti za opremanje vašeg prvog stana

Kupili ste vaš prvi stan? To su odlične vesti i čestitamo. Sada je vreme za onaj lepši deo procesa, a to je uređenje stana. Kako biste kroz njega prošli bez mnogo stresa i bespotrebnog trošenja novca, važno je da napravite spisak stvari koje su vam potrebne u vašem novom domu.

Na ovaj način nećete podleći euforiji kada uđete u salon nameštaja i uspećete da kupite baš ono što vam treba. Najvažnije stavke na tom spisku ćemo pomenuti u nastavku našeg teksta, a one su ujedno i one na koje treba gledati kao značajnu investiciju i birati ih pametno.

Ključni komad nameštaja u dnevnoj sobi koji svi prvo vide

Da li ste razmišljali o tome šta prvo upadne u oči vašim gostima kada uđu u dnevni boravak? To je, naravno, garnitura za sedenje, ugaona garnitura, dvosed ili trosed - zavisi od veličine prostora i afiniteta domaćina. Ovaj najveći i najvažniji komad nameštaja, sa kojim svi ostali elementi treba da budu u skladu, zbog svog značaja treba pažljivo birati.

Ukoliko ste srećnik, koji je kupio veliki stan ili kuću i ima baš puno prostora u dnevnom boravku, onda bez razmišljanja treba da odaberete ugaonu garnituru. Ona je praktičan i udoban komad nameštaja, koji će se sjajno uklopiti u sve potrebe vašeg doma. Bilo da svako veče gledate TV sa porodicom ili volite da okupite prijatelje u dnevnom boravku, na ugaonoj garnituri uvek ima dovoljno mesta za sedenje.

Za manji stan, trosedi, mogu biti odlično rešenje, jer ne zauzimaju mnogo prostora i mogu da posluže i kao dodatni krevet za spavanje. Uvek praktičan, elegantan i kada je to potrebno minimalistički komad nameštaja – trosed je uvek odlično rešenje koje se uklapa u sve stilove. Na tržištu možete pronaći minimalističke modele, koji se u sve uklapaju, ali i one koji svojim izgledom mogu da se uklope u raskošni barokni stil.

Za dobar san je potreban dobar dušek

Sledeća prostorija o kojoj treba da razmišljate je svakako spavaća soba. U vašoj oazi mira, dobar san i opuštanje treba da budu najvažniji prioriteti, jer ipak trećinu života provodimo u krevetu.

A da bi san bio kvalitetan, važno je odabrati udoban dušek za krevet. On ne sme da bude ni previše mekan, ni previše tvrd i treba da bude izrađen od hipoalergijskih materijala. Kada osigurate sebi miran i kvalitetan san, onda možete da razmišljate i o dekoraciji spavaće sobe.

Fotelja za velike i male snove

O uređenju enterijera i biranju dekoracije možete kvalitetno razmisliti ukoliko se smestite u neku udobnu fotelju. Ona može da bude deo vaše dnevne sobe, ali isto tako može da bude i omiljeni komad nameštaja u vašoj spavaćoj sobi.

Postavite je pored velikog prozora ili vrata od terase i udobno se smestite da prelistate časopis o uređenju doma, pročitate nekoliko stranica omiljene knjige ili jednostavno se odmorite od planiranja budžeta za uređenje novog stana.

Sve za vaš dom pronađite u salonima nameštaja Dalas

Ugaone garniture, trosedi, fotelje i dušeci za krevet jesu velike i važne investicije u koje treba uložiti novac kada se kupuju. Kako je namera da ovi komadi nameštaja duže vremena ostanu u vašem domu, važno je da birate one koji su napravljeni od kvalitetnih materijala i koji imaju bezvremenski dizajn.

Baš takve komade nameštaja možete pronaći u salonim nameštaja Dallas (Beograd TC Zmaj i TC Galerija, Novi Pazar, Novi Sad i Tutin) i na sajtu dalasnamestaj.com.

Ponuda nameštaja prilagođena je potrebama kupaca, pa ćete sasvim sigurno pronaći nešto po vašem ukusu i u skladu sa vašim budžetom.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво