U stomaku aligatora pločica psa koji je nestao pre četvrt veka

Aligator dug tri i po metra uhvaćen u Južnoj Karolini imao je u stomaku pet pločica pasa, od kojih je jedan nestao pre 24 godine.

Lovac iz Ravenela, kod američkog grada Čarlstona, ulovio je aligatora teškog nešto više od 200 kilograma, prenosi Indipendent.

Utvrđeno je da aligator od 12 stopa uhvaćen u Južnoj Karolini ima pet psećih pločica u stomaku i da jedna od njih pripada psu koji je nestao pre 24 godine.

Ned Meknili, koji je ulovio gmizavca, planira da aligatora preparira, a da od njegovog mesa  napravi kobasice i deo osuši.

U stomaku životinje pronađeni su i električni utikač, oklopi kornjača, čaure metaka.

Meknili poseduje imanje u blizini reke Edisto i kaže da u toj oblasti ima mnogo aligatora.

Među pronađenim pločicama za pse bile su dve na kojima je mogao da se pročita broj telefona vlasnika. Međutim, samo je jedan broj bio u funkciji.

Čovek koji se javio rekao je da je takvu pločicu imao njegov pas koji je nestao pre 24 godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво