Читај ми!

Mask predstavio novog izvršnog direktora Tvitera, zove se Floki i odličan je sa brojevima

Vlasnik Tvitera Ilon Mask planira da pronađe naslednika na mestu izvršnog direktora društvene mreže do kraja 2023. godine.

Govoreći preko video-linka na samitu u Dubaiju, milijarder je zatim podelio seriju tvitova uz fotografiju psa u odelu na kom piše „izvršni direktor“.

„Novi izvršni direktor Tvitera je neverovatan“, napisao je Mask.

Ispred psa, koji sedi u fotelji, na stolu se nalaze papiri sa logom kompanije, a u polju za potpis je otisak šape. Odmah ispod, piše ime: Floki.

Mask se takođe našalio da je njegova zamena „mnogo bolja nego onaj drugi tip“, aludirajući na sebe. Rekao je i da je pas „odličan sa brojevima“ uz emodži vatre, dodajući da je „savršen za posao“.

Što se tiče daljih (i realnijih) planova za kompaniju, Mask nije otkrivao ništa, sem da je Tviter na dobrom putu da prestane da gubi novac.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара