Čitaj mi!

"Call of Duty: Warzone" ima 100 miliona igrača

Izdavač video-igara „Aktivižon“ objavio je da popularna „betl-rojal“ pucačina "Call of Duty: Warzone" ima 100 miliona igrača, čime se pridružila ekskluzivnom klubu igara poput "Apex Legends" i "Fortnite".

Objavljujući vest, „Aktivižon“ je takođe naveo neverovatni podatak da je čitava franšiza Call of Duty, od prvog naslova 2003. godine, prodala više od 400 miliona kopija.

Jubilarnog 100-milionitog igrača Call of Duty: Warzone proslavio je nedelju nakon što je takođe „betl rojal“ igra Apex Legends zabeležila isti rekord.

Svoja distignuća mogu da proslave sa apsolutnim šampionom „betl rojal“ žanra – Fortnite, koji još od maja prošle godine broji 350 miliona igrača.

Tu je i PUBG (PlayerUknown's Battlegrounds), čije je samo besplatna mobilna verzija prošle godine zaradila 5 milijardi dolara.

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 25. apr 2021, 17:28) - anonymous [neregistrovani]

e sad...

Worl Of Tanks drzi svetski Ginisov rekord...u jednom danu na serverima 1i 2 bilo je preko 100 milona igraca... da li su igrali ili blejali nebitno ali bili su prisutni...

(nedelja, 25. apr 2021, 09:05) - anonymous [neregistrovani]

Jovo Danguba

Zar ima toliko Zgubidana?!

(petak, 23. apr 2021, 14:56) - anonymous [neregistrovani]

Banovani korisnici bez povoda

Cao, procitao sam vas clanak. Igrao sam tu igricu skoro godinu dana, a onda su me banovali.
Banovali su me usred partije, bez ikakvog razloga. Nisam imao ubistva u toj partiji. Nisam haker, citer ili bilo sta sto bi trebalo da za posledicu ima ban.

Mogu da dodam da je to ono o cemu niko ne pise, a vrlo je cesta pojava. Samo te banuju i to je to, nemas kome da se obratis, niti da saznas sta si lose uradio, a nisi uradio nista lose. Postoji na sajtu aktivisiona zajednica gde korisnici pisu o svojim problemima. Verujte svaka druga objava je u kracim crtama identicna, banovani korisnici bez povoda. I tako, pozdrav

div id="adoceanrsvdcfhklggd">