Читај ми!

Kakav će to „najmoćniji Galaksi uređaj“ Samsung predstaviti 28. aprila

„Samsung“ će 28. aprila predstaviti nešto veliko - i doslovno i figurativno. Kompanija je na svom zvaničnom Jutjub kanalu, za ovaj datum najavila događaj koji bi trebalo da otkrije „najmoćniji Galaksi uređaj“.

U promotivnom spotu koji je na svom zvaničnom Jutjub kanalu objavila kompanija „Samsung“ kojim se najavljuje veliki događaj za 28. april, ne vidi se ništa osim kartonske kutije iz koje nešto svetli.

Ali čak i ova svetleća kutija nam nešto govori – čini se da je suviše velika da bi se u njoj nalazio samo telefon. A s obzirom na to da je malo verovatno da će „Samsung“ u aprilu lansirati još jedan veliki Galaksi telefon, verovatno dobijamo novi laptop Galaksi buk – ili čak, tri.

Dobro obavešteni Evans Blas, sa portala Vojs, se slaže sa ovom pretpostavkom i otkriva fotografije tri nova Galaksi buka za koje očekuje da će ih „Samsung“ predstaviti 28. aprila.

Prema Blasu, „Samsungov“ novi Galaksi buk (možda će se pojaviti i potpuno novi Galaksi buk pro) pojaviće se sa „Intelovim“ procesorima Tajger lejk 11. generacije, koji bi odgovarali „Samsungovom“ najmoćnijem Galaksi uređaju.

Laptopovi će se navodno isporučivati u prilično standardnim veličinama, sa OLED ekranima od 13,3 i 15,6 inča, a najmanje jedan će imati preklopnik od 360 stepeni, kao i 5G vezu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи