"Valiance&Co" pobednici "Vip Adria League“ u "CS:GO"

Danas su održane finalne borbe u "Counterstrike: Global Offensive" prvog izdanja "Vip Adria League“, a pobednici su tim "Valiance&Co".

U uzbudljivom finalu sa "Squared Esports", pobedu i titulu osvajača prvog izdanja "Vip Adria League" odneli su članovi tima "Valiance&Co" - Luka "emi" Vuković, Nestor "LETN1" Tanić, Đorđe "DJOXiC" Nićiforović, Nemanja "hNT" Kovač, Anel "NENO" Ceković.

„Jako zanimljivo finale, 'Valiance&Co' odneo je pobedu 2:0. Bilo je napeto pri kraju, ali pomalo očekivani favorit osvojio je titulu šampiona. Organizacija finala 'Vip adria lige' je vrhunska i nadam se da ćemo sarađivati i dalje“, rekao je Toni Jurić, koji je prenosio i komentarisao finale.

Pobednici su osvojili nagradu od pet hiljada evra, drugoplasirani "Squared Esports" tri hiljade, dok su poraženi polufinalisti osvojili 1.500 evra (KlikTech) i 500 evra (Bontech).

Osim finansijske nagrade i prestiža, "Valiance&Co" kao pobednici sledeće godine dobijaju direktnu pozivnicu za grupnu fazu takmičenja u ESL šampionatu za jugoistočnu Evropu.

„Sve je super organizovano i sve je prošlo u najboljem redu. Ovo nam je još jedna potvrda da smo dobri igrači. Svako ko želi biti prvi i osvojiti ovakvu titulu mora naporno da radi i ima volju i želju za pobedom“, rekao je Nestor "LETN1" Tanić iz pobedničkog tima.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 27. nov 2017, 16:43) - anonymous [neregistrovani]

.

Ovo ti je Srbija nema ovde ni za hleba

(ponedeljak, 27. nov 2017, 00:53) - anonymous [neregistrovani]

Jadno

5000/5 to je 1000 po osobi, minus troškovi. Pitanje je da li su uopšte dobili 500 evra.