Читај ми!

Луксузни туризам у морским дубинама – електрично чудовиште на батерије

Необична електрична подморница дугачка је 35 метара, а у свом саставу има теретану, ресторан и могућност да се гледа морски свет захваљујући јаким светлима која обасјавају водене дубине. Могућности за овакве излете за сада имају милијардери и ВИП посетиоци.

Подводна забавна платформа је подморница дуга 35 метара, изгледа као невероватна суперјахта, само што се налази под водом. Може да прими 120 путника, а кроз 14 прозора из подморнице се види богат морски свет.

Подморница има јака спољашња светла за ноћно роњење, а унутрашњост подморнице је веома добро испланирана – од подводног ресторана са 64 места до теретане и казина.

Намењена је популарним, познатим, богатим људима, интимним венчањима који би да своје састанке и конференције одржавају у миру далеко од знатижељних фотографа.

Суперјахта је морско чудовиште које може да ради 24 сата само на батерију. Подморница се пуни у луци или на плутајућим доковима.

„Подводна јахта ће уздрмати подморничку и угоститељску индустрију и преузети вођство у подводним догађајима.То ће бити сјајно искуство за пословни свет", истакао је оснивач и извршни директор Берт Хоутман.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво