Читај ми!

Сакре блу! Француз покушао деци да угаси интернет ноћу, а угасио сигнал целом граду

Два француска града остала су без интернета неколико ноћи након што је један родитељ покушао на неуобичајен начин да спречи своју децу да се повежу на интернет.

Становници Месанжа и још једног оближњег градића на југу Француске изгубили су телефонски и интернет сигнал од поноћи до три сата ујутру током неколико дана јер је један од њихових суграђана користио широкопојасни ометач.

Неименованом мушкарцу сада прети казна до 30.000 евра и шест месеци затвора уколико буде проглашен кривим.

Оператор мобилне телефоније приметио је једно вече да је једна од антена престала да емитује сигнал у Месанжу.

Техничар Националне агенције за фреквенције отишао је на локацију са опремом да утврди у чему је проблем.

Утврдио је да таласи долазе из једне куће, у којој је домаћин потврдио касније да је користио ометач како би спречио своју децу да користе интернет током ноћи.

Мислио је да блокира вај-фај и телефонски сигнал у својој кући, али Национална агенција за фреквенције наводи да ту уређаји често имају много већи домет него што продавци кажу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво