Читај ми!

Мистериозна пећина случајно откриће јутјубера

Један „Јутјуб“ истраживач дошао је до невероватног открића након што је налетео на шупљину и просторију испод дрвета, које су га довеле до запањујуће очуване пећине витезова Темплара.

У видео-снимку који је објављен на Јутјубу, корисник Брендон Иксплорс отишао је на пут у Шифнал у Шропшилу у Енглеској, трагом информација о постојању пећине која је стара 700 година.

Након што је пронашао улаз у пећину, Брендон је признао да „заправо изгледа заиста језиво“ и да је „био у недоумици“ око спуштања, али да је убрзо био запањен оним што је открио упркос осећају „клаустрофобије“.

Иако су у пећини били видљиви трагови смећа, она је и даље била у беспрекорном стању с обзиром на то да се сматра да је на њој рађено у 18. веку.

Иако се могу наћи информације о томе да је пећину направио витез Темплар, каже се да нема доказа у прилог томе.

Брендонов пријатељ који га је пратио на путовању, истакао је да су овакве пећине наводно уклете због сатанских и црномагијских ритуала који су тамо извођени. Да у тим причама има истине почели су да сумњају кад им је, упркос пуним батеријама, светло почело да се гаси.

Пре него што је Брендон кренуо на ову експедицију погледао је све фотографије пећине које је могао да пронађе. Ниједна, како каже, не приказује лепоту онога што су затекли.  

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 11. окт 2021, 14:50) - anonymous [нерегистровани]

Templari

Ispada da je pecina zapravo opstepoznata lokalnim mestanima, a jedino sto u njoj ima od Templara je lokalna legenda da ju je koristio neki Templar.
Ovaj covek iz Engleske ocigledno ne bi mogao nista konkretno da nam kaze o o noj posto se zapravo ne razume u tu temu i ne zna nista o pecinama, osim da je u njoj osetio klaustrofobiju, odnosno strah od zatvorenog prostora sto je i razumljivo obzirom da se zaista radi o zatvorenom prostoru.

(понедељак, 11. окт 2021, 08:00) - anonymous [нерегистровани]

e sad...

da , tu su vitezovi u slobodno vreme pili pivo i jeli hranu ih konzervi, mazali pastete i tako dalje...