Читај ми!

Немачки хрчак бољи трговац криптовалутама од берзанских стручњака

Када се помене трговање на берзи, обично се подразумева да је у питању компликован и стресан посао који не може да обавља било ко. Изгледа да хрчци потпадају под ту категорију. Боље речено, један посебан хрчак.

Да, добро сте прочитали. Господин Гокс је хрчак и независни берзански трговац криптовалутама, који све то обавља из свог технолошки напредног кавеза у Немачкој.

Тргује великим спектром криптовалута, укључујући ТРОН, етереум и биткоин.

Трговачке сесије Господина Гокса уживо се преносе на Твичу.

Хрчак прво трчи на свом „котуру намере“, који се врти све док не стане и изабере неку криптовалуту. Онда Господин Гокс отрчи кроз два тунела – „куповина“ или „продаја“ којим покреће куповину или продају већ изабране валуте у вредности од 20 евра.

Гоксов људски сарадник, који обавља трговину, за сада је анониман, али резултате глодара поставља на Твитер и Редит.

И то какве резултате! Гоксов учинак порастао је за 16 одсто у односу на почетак трговања у јуну, што је импресивно достигнуће за било кога, посебно глодара.

Његов профит је бољи од просека за биткоин, као и других берзанских трговаца на њујоршким берзама NYSE и NASDAQ, као и стручњака у берзанској фирми „Беркшир Хатавеј“ Ворена Бафета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво