Читај ми!

Захваљујући Роналдовој баченој капитенској траци, мали Гаврило ће добити део новца за лечење

Kапитенска трака Кристијана Роналда која је пре три дана изазвала много контроверзе у фудбалском свету, сада се налази на хуманитарној аукцији, захваљујући дежурном раднику на стадиону „Рајко Митић“ који ју је узео са терена. Тако ће Роналдова љутња помоћи у лечењу малог Гаврила Ђурђевића који болује од спиналне мишићне атрофије.

Гаврило има само шест месеци и бори се за са спиналном мишићном атрофијом. За његово лечење потребно је два и по милиона евра. Породица нажалост нема услова да сама сакупи ова средства, па се обратила широкој јавности за помоћ.

Слика Кристијана Роналда како баца капитенску траку на утакмици са Србијом, незадовољан што судија није признао го португалској репрезентацији обишла је свет.

Како је РТС-у јавио Јован Симић, познати хуманитарац, оснивач организације „Заједно за живот“, дежурни радник на стадиону „Рајко Митић“ је узео траку са терена и одлучио да је донира, како би се покренула хуманитарна аукција.

Капитенска трака биће доступна наредна три дана, а донатор који излицитира највећу суму, понеће кући са собом и један део фудбалске историје.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(уторак, 30. мар 2021, 14:18) - anonymous [нерегистровани]

Srpski narod je human, i to je lepo, treba pomoci deci, ali........

……..ko, I kako daje ogroman novac u rijalitijima, onom K; Golubovicu, koji je prodavao drogue u - crkvi!!!

(уторак, 30. мар 2021, 13:56) - anonymous [нерегистровани]

Trener

Kada bi trener sada imao autoritet, pa da kapitensku traku dodeli nekom drugom igracu, jer je Ronaldo ocigledno vise ne zeli, a nije ni dostojan da je nosi. Tako se to ne radi.

(уторак, 30. мар 2021, 13:27) - anonymous [нерегистровани]

A ko odlučuje o životu ili smrti

A ko odlučuje o životu ili smrti, ko će da umre a ko da živi, pa neko teško oboleleo dete dobije svu medijsku pažnju a drugo, koje ima daleko veće šanse za ozdravljenje ne može da dobije ni medijsku pažnju pa time ni novac. Sećamo se jedne devojčice sa teškim obolenjem srca kojoj su lekari preporučili najeminentniju kliniku u Los Anđelesu gde je operacija koštala preko 2 miliona $ pa se sakupilo 3 miliona i devojčica je neposredno po dolasku preminula (a posle se godinama vodio sudski spor kako da se raspodele ostale pare i gde nestadoše u međuvremenu) dok se u isto vreme vodila kamanja za jednu Romsku devojčicu kojoj je trebalo 90 000 evra za operaciju takođe srca u Italiji i nikako nije moglo da se skupi te je na kraju, tada opozicioni lider Vučić, doneo sumu koja je nedostajala da devojčica ode u Italiju gde je uspešno operisana i vratila se kući.

(уторак, 30. мар 2021, 13:15) - pukovnik [нерегистровани]

ronaldo

da bi oprao sebe i da vrati traku ronaldo da iskesira 2.5 miliona za lecenje ovog malog decaka i bar neku sicu za ovog radnika koji je pokupio traku to za ronalda nije nista