Читај ми!

Мајстор за моторе великог срца – поново продаје мотор да помогне малом Гаврилу

Немања Угрешић који израђује и прилагођава мотоцикле у својој радионици у Београду, поново је показао колико срце има. На вест да је малом Гаврилу Ђурђевићу потребна новчана помоћ како би се излечио, Немања је одлучио да прода мотоцикл „Honda CX500“ и сав новац донира за лечење Гаврила.

„'Honda CX500' за Гаврила. Опет спинална атрофија мишића. Опет 2,5 милиона долара. Опет продајем мотор“, написао је Угрешић, који је само замолио људе за ретвит да би се његова порука што више проширила.

Мајстор за ручно израђене и прилагођене мотоцикле тражи од будућег купца да уплати 10.000 евра на рачун за помоћ малом Гаврилу Ђурђевићу, а онда може да дође код њега по кључеве.

„Обећавам да ћу увек наћи начин да направим мотор и донирам за децу“, додао је Угрешић.

Мали Гаврило се родио пре шест месеци као здрава беба али су родитељи после три месеца приметили да не помера ноге, руке и главу након чега су лекари дијагностиковали ову болест. Болест је излечива али је за лечење потребно два и по милиона евра.

Гаврило се тренутно налази у болници у Тиршовој, где користи ниф апарат који му олакшава дисање.

„Да би се излечио, Гаврило треба да прими лек пре него што буде тежак 12 килограма, а у питању је лек који кошта два и по милиона евра“, објаснио је његов отац Александар Ђурђевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво