Читај ми!

За ноћ 80.000 долара на приватном острву Валдорф Асторија на Малдивима

За оне који имају средстава, приватно острво у тропским пределима је идеално место за изолацију од глобалне пандемије. Међу најопремљенијим дестинацијама које имају одличну понуду су Малдиви, који се састоје од 1.200 малих острва.

Иако је већина одмаралишта на Малдивима већ приватна, на једном од имања на острву, постоји неколико могућности за туристе који желе да уживају у луксузу.

У одмаралишту „Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi resort", отворено је "Ithaafushi", приватно острво. Простире се на 32.000 квадратних метара, а продаје се као највеће приватно острво на Малдивима. Може и да се изнајми за 80.000 америчких долара за ноћ.

Острво може да прими 24 госта у три зграде: постоји двособна вила са затвореним и отвореним кишним тушевима, заједничка дневна соба, базен и џакузи, трособна вила на плажи са два базена и резиденција са четири спаваће собе, која има две краљевске спаваће собе, џакузи и велики заједнички дневни боравак, а све са директним приступом плажи.

Архитектура и ентеријери острва описани су као „префињени, модерни, са малдивским шармом.
Гости имају право на личног вратара.

„Дизајнирано за најизбирљивије путнике, "Ithaafushi", приватно острво представља оличење ексклузивности, савршено смештено у једну од најинспиративнијих дестинација на свету ", рекао је Нилс-Арне Шродер, потпредседник компаније "Валдорф Асторија Хилтон Азија Пацифик".

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво