Читај ми!

Украси - сваки сјајни кутак има своју причу

У чаролији можете да уживате и на тераси, показала је породица Марјановић из Крагујевца, која своје новогодишње украсе прави сама.

Шта је све потребно за бајку? Сложна, вредна породица, прегршт идеја, дарови природе и много рада. И баш то су Марјановићи: од јела, шишарки, грана, жице, сијалица и лампиона - направили су своју новогодишњу бајку.

Није проблем купити све готово.Онда нема уживања у свему томе. Сама израда украса представља уживање, а када све поставиш тек онда можеш да се измакнеш, погледаш дело својих руку и онда си још више задовољан",истакао је Иван Марјановић из Краујевца.

"Битно ја да ми то волимо, да се радујемо, да уживамо, хтели смо да направимо неко залеђено краљевство, бајкицу", рекла је Марина Филка Марјановић.

Све је више крагујевачких домова и дворишта која својом лепотом радују и домаћине и пролазнике. Сваки сјајни кутак има своју причу. Марјановићи су свој дом почели да украшавају пре 18 година како би обрадовали своју децу. Сада су већ озбиљни колекционари, који ће поноћ дочекати на тераси - у свом леденом бајковитом селу.

"Имамо топле чајеве,топле напитке, добро смо расположени, важно је да смо сви скупа и мислим да је то нешто најлепше што ће бити за дочек Нове године", рекла је Марина Филка Марјановић.

У Нову годину верујемо и ми, други пут дочекујкемо Нову годину са најлепшим жељама. Ред је, да нам мало узврати.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво