„Варао сам жену, ово ми је казна”

Мушкарац из Вирџиније који је преварио своју жену, не само што јој је признао „злочин”, него је то признао и целом граду, боље рећи целом свету.

Вилијем Тејлор из градића Кентревила у америчкој држави Вирџинији морао је да стоји на најпрометнијој градској раскрсници са великим комадом хамер-папира закаченим око врата на којем је писало "Варао сам жену, ово ми је казна".

Наиме, преварена жена је доказе о неверству супруга пронашла у његовом мобилном телефону. Одлучила је да га казни седмодневним стајањем на раскрсници.

„Мислио сам да се шали када је рекла како могу да се искупим. Схватио да ћу стварно морати то да урадим, и ево ме, са признањем око врата", рекао је Вилијем.

Возачи који су тог дана пролазили поред пониженог љубавника успоравали су и трубили, а многи су се и заустављали да би га снимили мобилним телефоном.

На његову срећу, супруга се већ после два сата смиловала и позвала мобилним телефоном да се врати кући.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво