Око 30 одсто жена гледа порно филмове - разлози су необични

Један број жена јавно коментарише порно филмове, некима се свиђају и уживају у гледању, док неке њихово гледање осуђују. Међу гледаоцима филмова за одрасле, сваки трећи је - жена.

Анализа података гледалаца Порнхаба, показује да жене чине трећину од укупног броја гледалаца филмова за одрасле, око 32 одсто.

Како се наводи у истраживањима које је водио универзитет „Денвер“, око 45 одсто жена које гледају порно филмове, то раде у друштву својих партнера.

Сексолози су жене, које воле да гледају филмове за одрасле, поделили у четири категорије.

Прве су радознале и жељне нових знања, друге то раде из пожуде и филмови им користе као визуелно помагало, трећа група су жене које гледају феминистичке порно филмове, а у четвртој групи су жене којима је порнографија „зачин“ сексуалног живота.

„Око 66 одсто жена машта о сексу са непознатом особом, а сексуална фантазија жене ставља у улогу сексуалног објекта“, напомиње Мајкл Кастлмен.

У савременом друштву популарност еротских романа, говори да су жене у средњим годинама „гладне“ сексуалне љубави.

Према аналитичарима, мушкарци средњих година, који су у браку, по неким истраживањима, често „заказују“ као сексуални партнери.

Тренд који је започео трилогијом 50 нијанси, наишао је на светски успех. Ипак, већина жена не жели јавно да говори о својим фантазијама, понекад ни пред другарицама ни особама од поверења.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи