Читај ми!

Кад краљица заљуља куковима и заплеше самбу

Холандска краљица Максима показала је током турнеје по Карибима да је права Латиноамериканка – заплесала је самбу као професионалац.

Рођена Аргентинка, 51-годишња супруга холандског краља Вилема Александера, током двонедељне турнеје по карипским земљама у саставу Краљевине Холандије, доказала је да њеним венама тече латиноамеричка крв.

На егзотичном острву Аруба је, заједно са супругом и ћерком, заљуљала куковима и заплесала самбу са учесницима карневала, у цветној лепршавој хаљини и сандалама са високим потпетицама, показавши савршен осећај за ритам и покрет.

Краљ и престолонаследница Катарина Амалија покушали су да је прате, али колико год да су у томе били успешни, само је Максима била аутентична "dancing queen".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво