Читај ми!

Преминуо Рони Тарнер – млађи син Тине Тарнер

Син легендарне певачице Тине Тарнер, Рони Тарнер преминуо је у 62. години у свом стану у Лос Анђелесу. Смрт певача потврдила је његова супруга.

Рони је био успешан музичар попут  родитеља Тине и Ајка Тарнера и свирао је у бенду "Manufactured Funk". У биографском филму  мајке Шта љубав има с тим, имао је малу улогу.

Рони Тарнер, син легендарне певачице Тине Тарнер је имао  62 године. Ронијева супруга, француска певачица Афида Тарнер, потврдила је смрт  мужа  објавом на Инстаграму, назвавши га „правим анђелом" и њеним „најбољим пријатељем".

„Овог пута сам урадила све и нисам успела да те спасем. Волим те... 17 година ово је веома, веома лоше и веома сам љута", написала је она у  објави. „Ово је трагедија, као и са твојим братом Крегом и твојим оцем Ајком Тарнером и Алин почивај у рају... Тако неправедно."

Афида, која се удала за Ронија 2007. године, подсетила је на смрт његовог старијег брата Крега, који је извршио самоубиство у јулу 2018. године. Бавио се продајом некретнина. Ронијев отац Ајк Тарнер је преминуо 2007. године, док је његова тетка, Тинина сестра Алин Булок, умрла 2010. године.

Портпарол полицијске управе Лос Анђелеса потврдио је да су се полицајци по примљеном позиву одмах реаговали, али да је Рони имао проблем с дисањем и да је одмах преминуо.

Тина је Ронија добила са мужем Ајком Тарнером 1960. године. Имала је и старијег сина Крега, кога је родила када је имала 18 година, из везе са саксофонистом Рејмондом Хилом. Иначе Тина Тарнер живи у Европи од 2013. године са супругом Ервином Бахом.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво