Читај ми!

Зашто је и како принц Хари постао Спајдермен

Војвода од Сасекса снимио је божићну поруку обучен као Спајдермен, у сарадњи са Scoty's Little Soldiers, добротворном организацијом која помаже деци припадника британских војних снага.

Носећи костим суперхероја, принц Хари је рекао: „Божић је време када нам веома, јако недостају наши вољени, и то је у реду, али у исто време је могуће да се осећамо кривим што се забављамо без наших родитеља".

„Али овде сам да вас уверим да наши родитељи несумњиво желе да се увек забављате, зато немојте да се осећате кривим. Дозвољено вам је да се проведете најбоље икада", поручио је принц.

Иначе, принц Хари је у последње време у жижи интересовања јавности јер се очекује излазак његових мемоара, који треба да буду објављени 10. јануара 2023. године.

Наводи се да ће мемоари обухватати период од Харијевог детињства, преко војне дужности у Авганистану до брака са Меган Маркл, и потом рођење њихово двоје деце Арчија и Лилибет.

Сигурно је да јавност жељно ишчекује да открије што више о односима на краљевском двору и периоду након што је војвода од Сасекса решио да са својом супругом - изађе из краљевске породице.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво