Читај ми!

Капитен „орлова" Тадић подржао најмлађе „репрезентативце у знању”

Капитен српске фудбалске репрезентације, Душан Тадић, наћи ће времена да се у суботу у 12 часова, директно из Катара укључи у прво полуфинале популарног квиза за децу „НТЦ квиз“ (РТС 1).

Капитен „орлова" Тадић подржао најмлађе „репрезентативце у знању” Капитен „орлова" Тадић подржао најмлађе „репрезентативце у знању”

Док траје светско првенство, фудбал је главна тема - како међу одраслима, тако и међу децом. 

Ових дана сви седимо испред екрана, навијамо, вичемо, скачемо, баш као да ће то имати утицаја на коначни резултат... 

Свестан тога колику подршку „орлови" имају међу најмлађим навијачима, капитен Тадић је одлучио да се из далеког Катара јави као гост квиза и зада правила игре будућим шампионима.

У питању је полигон у коме ће такмичари морати да мисле кроз покрет. Које су то важне савете полуфиналисти добили од овог светски признатог спортисте - сазнајте у суботу, 3. децембра у 12:05 на Првом програму Радио-телевизије Србије.

Признајте, ово се не пропушта!

Уредница и сценаристкиња квиза је Јелена Попадић Сумић, аутор квиза др Ранко Рајовић, аутор питања Вук Рајовић, коме је, уз помоћ Марине Илић и Катарине Рајовић, додељена и супервизорска палица.

Сценограф је Горан Јоскимовић, композитор Милан Станковић SevhahBABY, спикер Драган Вучелић, а највећи навијач и пријатељ наших такмичара је глумац водитељ - Миљан Прљета! Квиз је произведен у продукцији Tradegator011.

Квиз је подржан од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Савеза учитеља Србије и Удружења васпитача Војводине.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво