Читај ми!

Да ли ће Жизел Бундшен и Том Брејди опстати у браку

Том Брејди и Жизел Бундшен, који живе одвојено неколико последњих недеља, ангажовали су адвокате за развод.

Си-Ен-Ен је прошлог месеца известио да се Брејди, седмоструки шампион НФЛ-а који тренутно игра за „Тампа Беј баканирсе", и његова супруга Жизел Бундшен, манекенка, баве „брачним питањима", позивајући се на извор близак познатом пару. 

Њих двоје, венчали су се 2009. године, и „живе одвојено" већ неко време, преносе медији. 

Брејди (45) се повукао из НФЛ-а у фебруару, да би касније поништио ту одлуку. Он је у августу узео 11-дневно одсуство из тренинг-кампа да би се „позабавио личним стварима", рекао је његов тренер Тод Боулс. 

У интервјуу за магазин Ел објављеном прошлог месеца, Жизел (42) је рекла да је „забринута" у вези са повратком њеног супруга на терен након што се првобитно пензионисао прошле зиме. 

„То је веома насилан спорт, имамо децу и волела бих да он буде присутнији у породици", рекла је манекенка.

„Дефинитивно сам водила те разговоре са њим изнова и изнова. Али на крају, осећам да свако мора да донесе одлуку која му одговара. И он сам треба да прати оно што га радује", додала је.

Брејди је недавно говорио о томе колико га је каријера коштала у смислу приватног живота и жртвовања.

„Нисам обележио Божић 23 године ни Дан захвалности 23 године, нисам славио рођендане са људима до којих ми је стало, а који су рођени од августа до краја јануара. Не могу да будем на сахранама и не могу да будем на венчањима. Мислим да дође тренутак у животу када кажеш себи да си се заситио нечега, и да треба да наставиш у другим сферама живота", рекао је спортиста.

Си-Ен-Ен се обратио представницима Брејдија и Бундшенове за коментар, али за сада реаговања није било.