Читај ми!

Мередит Греј и Дерек Шепард поново заједно

Патрик Демпси смишља начине да се Мередит Греј и Дерек Шепард поново удруже – са „Уводом у анатомију“ или мимо те серије. Разлог је, како каже, хемија.

Амерички глумац Патрик Демпси каже да има „неколико идеја“ које би га поново спојиле на екрану са бившом партнерком из серије Увод у анатомију, глумицом Елен Помпео.

„Волео бих да поново радим са њом. Прво ћу њој рећи, а затим ћемо видети да ли можемо да реализујемо те моје идеје“, рекао је 56-годишњи глумац.

Демпси је изненада отишао у 11. сезони популарне серије када је његов лик доктор Дерек Шепад, познат и као доктор МекДрими, умро, али обожаваоци измишљеног пара и после осам година гаје наду да ће љубав некако победити.

„Заиста смо Елен и ја увек имали посебан однос и на екрану и иза њега. Мислим да је серија имала велики успех и због наше хемије и наше везе“, наводи Демпси и додаје да широм света среће људе који желе да су Елен и он заиста заједно.

Елен Помпео појавиће се у само осам епизода наредне, 19. сезоне Увода у анатомију јер је ангажована и на другим пројектима.

„Покушавала сам да се усредсредим на то да убедим све да то треба да се заврши“, рекла је 52-годишња глумица за Инсајдер прошлог децембра и додала да људи сматрају да је довољно то што би добила огроман хонрар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара