Читај ми!

Џенифер Лопез и Бен Афлек венчани по други пут – за сваки случај

Џенифер Лопез и Бен Афлек венчали су се по други пут на раскошној церемонији на његовом имању у Џорџији. Свечаности су присуствовала њихова деца, као и бројне славне личности.

Бенифер, како је прозван славни пар, у јулу се у тајности венчао, а овога пута су се одлучили за интимне церемонију окружени породицом и пријатељима на 8,9 милиона вредном глумчевом имању у Џорџији.

Џенифер је носила белу „Ралф Лорен“ венчаницу, која је прошлог месеца дизајнирана за њу док је пар боравио у Италији. Глумац се одлучио за црно-бели смокинг.

Након изрицања завета, свечаност је окончана ватрометом.

Срећни пар венчао се 20 година након што су први пут почели да се забављају и одлучили да се вере, али су 2003. године отказали венчање кривећи за раскид велики медијски притисак.

Глумац и певачица били су окружени својом децом из претходних бракова – Вајолет, Серафина и Сем, из Афлековог брака са Џенифер Гарнер и Ема и Макс из брака Џенифер са Марком Ентонијем.

Венчању није присуствовала Афлекова бивша супруга Џенифер Гарнер, нити његов брат Кејси због родитељских обавеза.

Глумчев дугогодишњи пријатељ и колега Мет Дејмон био је на свечаности са супругом Лусијаном Барозо, а великом дану су присуствовали и редитељ Кевин Смит и глумац Џејсон Мевес.

Планирани гости на венчању били су и Џорџ Клуни, Џејн Фонда, Рене Зелвегер и Џими Кимел.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво