Читај ми!

Без краља ваља! Девојачко вече шпанских краљевских дама

Шпанска краљевска породица је на годишњем одмору који проводи традиционално на Балеарима. У одсуству краља Фелипеа, који је службено у Колумбији, на инаугурацији новог председника те државе, четири даме су себи уприличиле право девојачко вече, у лаганим летњим мини хаљинама и еспадрилама.

Четири најважније жене у животу шпанског краља: мајка Софија, супруга Летисија и ћерке Леонор и Софија лепо проводе време док је он на службеном путу.

За уживање у правој девојачкој вечери краљ би био сувишан. Последњи пут четири даме су изашле заједно пре три године, када су у биоскопу гледале филм Краљ лавова, преносе шпански медији.

Овога пута напустиле су резиденцију Маривент и отишле у један од најбољих ресторана у Палма де Мајорки у којем су провеле вече.

Краљица Летисија, престолонаследница Леонор и инфанткиња Софија одабрале су за ову прилику шарене летње мини хаљинице од лаганог лепршавог материјала и омиљену летњу обућу, еспадриле.

И бака Софија је била у сличном стилу у шареном комплету са широким панталонама.

Само два дана раније, пре краљевог одласка, цела породица је била на још једном заједничком изласку, а друштво им је правила и Филипова тетка, принцеза Ирена од Грчке, сестра краљице Софије.

Престолонаследница принцеза Леонор, која ове године пуни 17 година, главна је тема шпанских медија током целог лета.

Тренутно је на распусту, а крајем месеца враћа се у колеџ у Велсу, где се школује од прошле године.