Читај ми!

Олимпија од Грчке – ем принцеза,  ем манекенка 

Принцеза Марија Олимпија од Грчке и Данске, која је недавно напунила 26 година, већ дуги низ година је етаблирано име у свету манекенства. Њено лице красило је насловне странице многих светских модних часописа,  а ексклузивни је промотер и познатог модног бренда Луј Витон.

Танана, плава, аристократског држања,  принцеза Олимпија је привукла пажњу многих ексклузивних брендова,  који желе њен лик у својој кампањи.

26-годишња Марија Олимпија је најстарија и једина ћерка грчког престолонаследника принца Павлоса и Мари Шантал Милер, чији је отац утицајни богати бизнисмен из Хонгконга. Осим ње, краљевски брачни пар има и четворицу синова. Павлос је син последњег грчког краља Константина и краљице Ан Мари од Данске, сестре данске краљице Маргрете.

Грци су укинули монархију 1973. па је грчко-данска породица, која има родбинске везе са готово свим краљевским  кућама Европе, остала без круне.

Марија Олимпија је рођена у Њујорку, а одрасла у Лондону. Већ као девојчица показала је склоност ка брендираној гардероби, која јој је, за разлику од већине њених вршњака,  увек била доступна. 

У једном интервјуу за Харперс базар испричала је да јој је прву брендирану ташницу Луј Витон позајмила бака када је имала десет година.

Тој модној марки остала је верна и до данашњих дана, а главни је промотер и њихове најновије капусин линије ташни. Признаје да јој је то омиљени аксесоар и да не зна колико их има у својој гардероби.

Њен карактеристичан дуги, готово балетски,  лагани корак заштитни је знак скоро сваке рекламе за Луј Витон ташне на сајтовима и друштвеним мрежама. 

Носила је моделе и многих других познатих брендова у којима се појављивала у атрактивним едиторијалима светских модних часописа. 

Олимпија је ликом такорећи слика и прилика своје мајке Мари Шантал, којој свет моде такође није стран и која је власница луксузне робне марке одеће за децу. Често воли да позајми моделе које су њена мајка и бака носиле када се биле њених година, јер у њима осећа посебну повезаност са својом породицом. 

Будући да је била једина девојчица у фамилији, Олимпија признаје да је одувек била татина и мамина мезимица и да се прибојавала да ће њена мајка, после четири сина, родити још једну девојчицу, која би је збацила са тог "трона".

То се ипак није догодило.

Новинари који су је интервјуисали тврде да је врло природна, динамична и весела особа, лишена аристократске надмености, а познато је да јој је, због темпераментна,  отац дао надимак "петарда".

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво