Читај ми!

Амбер Херд неће добити новац од осигурања, због „злонамерног понашања"

Осигуравајућа кућа одбила је захтев глумице Амбер Херд да покрије део одштете од 8,3 милиона долара, колико треба дa плати бившем супругу Џонију Депу.

Из осигуравајуће куће су рекли да део одштете, који Амбер потражује након суђења за клевету, немају обавезу да исплате, и да их у томе „спречава њено злонамерно понашање".

Хердова је имала полису осигурања у вредности од милион долара у осигуравајућој кући "New York Marine ang General Insuranse Co", која покрива различите врсте недоличног понашања, укључујући и клевету. Међутим, ту је и клаузула од које осигуравајућа кућа неће да одступи, пише портал TMZ.

Према прописима државе Калифорније, у којој је полиса издата, а који се примењују у случају осигурања глумице, осигуравајућа кућа може да одбије накнаду, ако се установи да се Хердова са намером понашала недолично.

Осигуравајућа кућа се с тим у вези, позива на пороту која је установила да је клевета коју је починила глумица била „не само намерна, већ и злонамерна".

Зато се осигуравајућа кућа обратила суду, са захтевом да се изда потврда о томе да, на основу полисе осигурања и прописа, нису дужни да исплате милион долара, колико је тражила Амбер Херд.

субота, 01. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије