Читај ми!

Вил Смит се покајао и извинио Крису Року и целом свету

Вил Смит се извинио Крису Року због шамара који му је ударио на додели Оскара. Глумац је извињење објавио на свом налогу на Инстаграму, пошто је из Академије за филм саопштено да би могли покренути поступак против Смита због инцидента који је засенио доделу ове престижне награде.

Смит је у објави на Инстаграму написао да је његово понашање на церемонији доделе Оскара било „неприхватљиво и неопростиво“.

„Насиље у свим његовим облицима је отровно и деструктивно. Моје понашање на синоћњој додели Оскара је било неприхватљиво и неопростиво. Шале на мој рачун су део посла, али шала о Џејдином здравственом стању била је превелика за мене и реаговао сам емотивно“, пише Смит.

„Крис, желим да ти се јавно извиним. Није било у реду и погрешио сам. Непријатно ми је и моји поступци не говоре о мени као човеку какав желим да будем. Нема места насиљу у свету љубави и доброте. Такође, желим да се извиним Академији, продуцентима емисије, свим учесницима и свима који су гледали пренос широм света.

Желим да се извиним и породици Вилијамс и екипи филма Краљ Ричард. Дубоко жалим што је моје понашање бацило љагу на оно што је иначе било предивно путовање за све нас. Радићу на себи.

Искрено, Вил“, стоји у објави на Инстаграм профилу Вила Смита.

Објаву је за 20 минута поздравило 800.000 пратилаца Инстаграм профила холивудске звезде.

„О, вау, Вил Смит ме управо пребио“, рекао је Рок после примљеног шамара. Касније су се појавили снимци на којима колеге смирују узнемиреног Смита, који је 20 минута после тога примио Оскара за најбољу мушку улогу.

Смит се уплакан извинио Академији, рекавши како је он, као и Ричард Вилијамс којег глуми, само штитио своју породицу.  

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара