Читај ми!

Дејан Јелача: Филм "Тамна љубав" је интересантна прича акције са крими елементима

Човек са станом и послом у Њујорку, а срцем и душом у Србији, наш глумац и ТВ водитељ Дејан Јелача готово две деценије балансира између ове две државе. Постоје наравно и они људи који не знају да је он већ дуго грађанин Америке, јер га веома често виђају на нашој телевизији, али његова глумачка каријера у САД је далеко богатија и успешнија. И најновији филм који ће америчка публика ускоро видети је "Тамна љубав".

Глумац Дејан Јелача је у Скајп укључењу из Њујорка у Јутарњи програм РТС-а, истакао да је срцем и душом у Србији, да већ скоро 20 година живи у Америци. Да је заказана премијера филма Тамна љубав, који је једна интересантна прича.

„Први пут се сусрећем са овим жанром,у питању је трилер, акција, са крими елементима, прилично је занимљиво. Ово је било специфично јер је захтевало много акције,много проба и два месеца пред почетак снимања сваку сцену смо вежбали.

Истиче да ће памтити снимање овог филма по томе што се радило у епицентру лудила пандемије у Америци,али је екипа под посебним условима све изгурала.

„Најважније ми је какав суд ће дати публика, да ли смо урадили добар посао. Моја улога је потпуно дијаметрално другачија од мене, то ми је био изазов. Глумим човека који ради за Цију, најмрачније послове.У питању је негативац, а то је изазов играти, лик је потпуно другачији од мене.Нисам погледао филм, једва чекам да га видим", рекао је глумац Дејан Јелача.

Додаје да је редитељ филма из Африке, из Нигерије, млади редитељ који живи у Америци. Ту је и млада и дивна глумачка екипа из света позоришта.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво