Читај ми!

Одговор Ридлија Скота породици Гучи: Требало би да будете пресрећни, добили сте најбоље глумце на свету

Редитељ Ридли Скот одговорио је на критике породице Гучи, која је критиковала његов филм "House of Gucci", као и поједине ликове и улоге које су одиграли прослављени глумци.

Уочи премијере филма, Гучо Гучи, праунук Патриције Гучи, критиковао је избор глумца Ал Пачина за улогу Алда Гучија, наводећи да је он „сраман". Потомци Алда Гучија увређени су филмом Ридлија Скота „Кућа Гучијевих", због начина на који су представљени у остварењу. 

„Мој деда је био врло згодан мушкарац, као и сви Гучијеви, висок, елегантан, са плавим очима, а њега игра глумац Ал Пачино, који све то није. Срамно је, јер уопште не личи на њега", изјавио је Гучи.

Реагујући на критике породице Гучи, редитељ Ридли Скот је истакао:

„Људи из породице Гучи који нас критикују, били су алармантно увредљиви, говорећи да Ал Пачино није физички представљао Алда Гучија ни у једном облику. Не знам, искрено, ко би могао боље од Ал Пачина? Извините! Добили сте најбоље глумце на свету, треба да се осећате као срећници".

Чланови породице су критиковали и Џареда Лета у улози Паола Гучија.

"Највећи део Летовог извођења је комичан, нарочито у прве две сцене. О његовом лику нема много информација. Нема много снимака Паола како говори, тако да је његов лик у некој мери измаштан, али је очигледно да је он био врло живописан и раскошан лик. Како то може бити увредљиво?", истакао је редитељ филма Ридли Скот.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво