Читај ми!

Одговор Ридлија Скота породици Гучи: Требало би да будете пресрећни, добили сте најбоље глумце на свету

Редитељ Ридли Скот одговорио је на критике породице Гучи, која је критиковала његов филм "House of Gucci", као и поједине ликове и улоге које су одиграли прослављени глумци.

Уочи премијере филма, Гучо Гучи, праунук Патриције Гучи, критиковао је избор глумца Ал Пачина за улогу Алда Гучија, наводећи да је он „сраман". Потомци Алда Гучија увређени су филмом Ридлија Скота „Кућа Гучијевих", због начина на који су представљени у остварењу. 

„Мој деда је био врло згодан мушкарац, као и сви Гучијеви, висок, елегантан, са плавим очима, а њега игра глумац Ал Пачино, који све то није. Срамно је, јер уопште не личи на њега", изјавио је Гучи.

Реагујући на критике породице Гучи, редитељ Ридли Скот је истакао:

„Људи из породице Гучи који нас критикују, били су алармантно увредљиви, говорећи да Ал Пачино није физички представљао Алда Гучија ни у једном облику. Не знам, искрено, ко би могао боље од Ал Пачина? Извините! Добили сте најбоље глумце на свету, треба да се осећате као срећници".

Чланови породице су критиковали и Џареда Лета у улози Паола Гучија.

"Највећи део Летовог извођења је комичан, нарочито у прве две сцене. О његовом лику нема много информација. Нема много снимака Паола како говори, тако да је његов лик у некој мери измаштан, али је очигледно да је он био врло живописан и раскошан лик. Како то може бити увредљиво?", истакао је редитељ филма Ридли Скот.  

број коментара 0 Пошаљи коментар