Читај ми!

Си-Ен-Ен суспендовао водитеља Криса Куома, брата бившег гувернера оптуженог за сексуално узнемиравање

Руководство Си-Ен-Ена је на неодређено време суспендовало водитеља Криса Куома, пошто су се у јавности појавили детаљи о његовом учешћу у одбрани брата, бившег гувернера државе Њујорк, Ендрјуа Куома, који је почетком године оптужен за сексуално узнемиравање.

Из телевизијске мреже Си-Ен-Ен је саопштено да документи који су објављени из канцеларије њујоршког државног тужиоца указузју да је њихов водитељ Крис Куомо био много више укључен у одбрану свога брата оптуженог за сексуално узнемиравање, него што је руководство куће знало.

„У складу с тим, суспендовали смо Криса на неодређено време и чекамо даље детаље истраге“, саопштено је из Си-Ен-Ена.

У исвештају Асошијетед преса се наводи да је популарни водитељ вршио притисак на изворе повезане са жртвама свога брата, Ендрјуа Куома, бившег гувернера државе Њујорк, и о својим сазнањима обавештавао сараднике гувернера који су укључени у припрему одбране и одговор на оптужбе.

Канцеларија државне тужитељке Летише Џејмс открила је да је Ендрју Куомо сексуално узнемиравао најмање 11 жена.

Његов брат Крис је раније признао да је разговарао са својим братом и давао му савете када се гувернер суочио са оптужбама за сексуално узнемиравање, међутим, информације објављене у понедељак откриле су много више детаља о томе шта је тачно суспендовани водијтељ урадио.

Према подацима компаније „Нилсен“, емисију Криса Куома, која је на програму у 21 сат радним данима, у просеку је гледало 1,3 милиона гледалаца, нешто више него шоу Андерсона Купера, најпопуларнијег аутора и водитеља у Си-Ен-Ену који је од јуче заменио Куома у његовој емисији.

Гувернер Ендрју Куомо је поднео оставку у августу како би избегао готово извесни поступак за опозив.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво