Читај ми!

Адел добила јавно извињење од аустралијског новинара који није преслушао њен албум

Аустралијски водитељ јутарњег програма Мет Доран јавно се извинио Адел што није преслушао њен нови албум пре интервјуа, због чега је она демонстративно прекинула разговор.

После суспензије од две недеље коју је водитељ јутарњег програма на аустралијској ТВ станици Канал седам, Мет Доран добио зато што је Адел прекинула и напустила интервју, водитељ се у суботњој емисији јавно извинио музичарки и признао да је заслужио то што му се догодило.

„Доживео сам да ми се подсмева цео свет, али да будем искрен, то сам и заслужио“, рекао је Доран током јутарњег програма Weekend Sunrise.

„Направио сам велику грешку. Интервју са Адел била је велика привилегија и успех у мојој каријери. Претпоставио сам да не би требало да преслушам албум пре интервјуа јер је разговор требало да буде емитован пре његовог објављивања. Нисам био потпуно свестан тога да сам у мејлу добио комплетан снимак албума. Пропустио сам најважнији мејл у свом животу“, поновио је своју одбрану Доран.

Интервју са Адел био је од великог значаја за Канал седам за који Доран ради, посебно јер је требало да буде једини који је певачица хтела да да за аустралијске медије.

Адел је водитеља наводно питала да ли је преслушао њен албум, али пошто је он рекао да је преслушао само једну песму, она се наљутила. Ипак Мет Доран пориче да је Адел напустила интервју.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 28. нов 2021, 20:20) - anonymous [нерегистровани]

apsurd

Koja pokondirena tikva. U kom svetu zivi ta Adel ...