Читај ми!

Шта краљица Елизабета чува у породичном сефу?

Вечита мистерија око садржаја сефа краљице Елизабете и њене краљевске породице, вероватно је решена.Откривено је које су последње речи чланова краљевске породице.

Судија Вишег суда сер Ендрју Мекфарлејн открио је да се тестамент принца Филипа чува у тајном сефу у Лондону, о коме брине Краљевски суд правде.

Ендрју је открио за медије да се у сефу налази 32 тестамента високих чланова краљевске породице који датирају од принца Франсиса од Тека 1911. године и обухватају последње жеље мајке краљице Елизабете, њене сестре, принцезе Маргарет и њеног ујака, краља Едварда Петог.

„Сада сам чувар сефа у коме се налазе поменуте коверте, од којих свака наводно садржи запечаћену опоруку преминулог члана краљевске породице. Могу да потврдим да је најранији такав коверат онај који садржи тестамент принца Франсиса од Тека. Најновије допуне направљене су 2002. године, за тестамент краљице Елизабете, њене мајке и принцезе Маргарет", истакао је Ендрју је Мекфарлејн.

У овом тајном краљевском сефу налазе се и тестаменти Филиповог ујака, лорда Луиса Маунтбатена од Бурме, краљице Марије, супруге краља Џорџа, и принцезе Беатрис.

Принц Филип преминуо је у априлу 2021.године

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво